Konferencia Firenzében

A Habsburg Ottó Alapítvány és a firenzei Európai Egyetemi Intézet (European University Institute – EUI) „Istennek hála, Európai Parlamenti képviselő vagyok” címmel 2022. október 7-én Győri Enikő EP-képviselő és Navracsics Tibor miniszter közreműködésével közös konferenciát és kiállítást szervezett Habsburg Ottó születésének 110. évfordulója alkalmából az egyetem épületében, a város feletti dombokon, a XV-XVIII. században ép

A párizsi Robert Schuman Alapítvány vezetői Budapesten

Május 10-én látogatást tett Alapítványunknál Jean-Dominique Giuliani, a Robert Schuman Alapítvány elnöke. Az európai kérdésekkel foglalkozó neves francia kutatóműhely vezetője – aki Emmanuel Macron elnök uniós politikájának alakítóival is szoros kapcsolatot ápol – a Habsburg Ottó Alapítvány meghívására több találkozón és konferencián vett részt rövid budapesti tartózkodása alatt.

Meghívó: Európa nélkülözhetetlensége

A Habsburg Ottó Alapítvány és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Tanulmányok Intézete Európa nélkülözhetetlensége címmel kerekasztal beszélgetést rendez 2022. május 10-én a Ludovikán, melynek vendégei Jean-Dominique Giuliani, a párizsi Robert Schuman Alapítvány elnöke és Navracsics Tibor, országgyűlési képviselő, korábbi miniszter és uniós biztos.