Az egyet nem értés határai – érdemi eszmecsere V4 konferenciánkon

2022. április 22-én a Ludovika Széchenyi Dísztermében rendezte meg a Habsburg Ottó Alapítvány és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Tanulmányok Intézete „Közös érdekek, közös értékek? – Németország és a Visegrádi Négyek kapcsolata új kihívások idején” című konferenciáját. A magyar V4-elnökség alkalmából rendezett tanácskozás fő célja a közép-európai integráció bő harminc éves történetének és tágabb kontext

Konferencia: Közös érdekek, közös értékek?

A Habsburg Ottó Alapítvány és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Tanulmányok Intézete 2022. április 22-én délelőtt 9:30-tól konferenciát szervez a magyar visegrádi elnökség alkalmából Közös érdekek, közös értékek? – Németország és a Visegrádi Négyek kapcsolata új kihívások idején címmel.

Németország budapesti nagykövetének látogatása Alapítványunknál

Örvendetes módon növekszik a diplomáciai érdeklődés a Habsburg Ottó Alapítvány tevékenysége iránt, aminek nyilvánvalóan az is az oka, hogy az utolsó magyar trónörökös hagyatékában sok olyan dokumentum található, ami a nemzetközi, első sorban európai politika vezető személyiségeivel való szoros kapcsolatáról tanúskodik.